Αποστολές - Μεταφορικά πανελλαδικώς

Στην Xiaomi Repair θέλοντας να δώσουμε τις καλύτερες τιμές στον πελάτη προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά μέσω τον courier που συνεργαζόμαστε για ΟΛΕΣ τις επισκευές άνω των 60 € καθαρής αξίας.

Η Xiaomi Repair συνεργάζεται με την ACS για την παραλαβή και παράδοση των συσκευών σας καθώς και των προϊόντων μας. Το χρονικό παράδοσης του δέματος είναι μεταξύ 1-3 ημερών ανάλογα με τον μέρος διαμονής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μας μας για περισσότερες πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της Xiaomi Repair το κόστος της επιστροφής βαρύνει την Xiaomi Repair και ο πελάτης δεν θα χρεωθεί την μεταφορική. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνετε με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Παρατηρήσεις

Η Xiaomi Repair δεν ευθύνεται για την καταστροφή του προϊόντος που έχει προκληθεί από κακή μεταφορά της εταιρίας courier ή από κακή συσκευασία του πελάτη.

Η Xiaomi Repair διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική αποστολής, παραλαβής και επιστροφών της, αναρτώντας τους νέους όρους και προϋποθέσεις στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση επαναλαμβανομένων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Xiaomi Repair, κατά την κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής η δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω οροί και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν ή συσκευή του πελάτη παραβαίνει τους όρους επιστροφών (έχει σημάδια, πρόβλημα με υγρό και σε περίπτωση επισκευής  έχει διαφορετικό πρόβλημα από το αρχικό) αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν δεχτείτε την επισκευή της συσκευής σας επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών.

TOP